top of page
SP_plastikposer_800x580.jpg

Klik og køb

Online bestilling af dagligvarer ved SPAR, Min købmand og MENY

Dagligvarer Klik og Køb for SPAR, Min købmand og MENY

Da SPAR, Min købmand og MENY er lokalt forankrede butikker, har vi med denne løsning udviklet en bestillingsplatform for Dagrofa, hvor hver enkelt købmandsbutiks udvalg og priser vises i de individuelle butikker, for at give butikkernes kunder oplevelsen af, at det er den lokale butik de handler i, uanset om de handler i den fysiske butik eller online.

Klik og kob illustration.png

Løsninger til Klik og køb

Skærmbillede 2024-04-03 kl. 14.13.35.png

Resultat

Med vores platform har hver enkelt butik fået deres egen dedikerede online bestillingsside, der spejler butikkens unikke udvalg af varer og priser. Dette giver en personlig og lokalt tilpasset oplevelse for kunderne.

Derudover sørger platformen for automatisk vareopdateringer, hvilket betyder, at butikkerne ikke behøver at bruge tid og ressourcer på at vedligeholde deres varedata online. Dette sparer tid og reducerer risikoen for fejl.

Ved at tilbyde online bestilling udvider butikkerne derudover deres rækkevidde og når ud til et endnu større publikum. Dette åbner op for nye forretningsmuligheder og styrker forholdet til eksisterende kunder.

Vores Online Bestillingsplatform er ikke blot en praktisk løsning for butikkerne, men også en måde at forbedre kundeoplevelsen og styrke konkurrenceevnen. Vi er stolte over at være en del af SPAR, MENY og Min Købmands digitale transformation og ser frem til at fortsætte med at forfine og videreudvikle med dem på vores løsninger

Skal vi hjælpe dig med at udvikle din digitale løsning?

bottom of page