top of page

Optimer din cateringforretning online

Online bestillingsystem til eventcateren og restauranten der sælger mad ud af huset.

NXT CATERSYS' cateringløsning er designet til at optimere din virksomheds bestillingsflow og øge kundetilfredsheden. Med vores intuitive system kan du tilpasse menuer, håndtere ordrer og opleve værdien af en effektiv administration, alt sammen for at sikre, at din cateringforretning kører smidigt og problemfrit. Uanset om du er en lille lokal cater eller en større virksomhed med flere køkkener og brands, har vi den rette løsning til dig. Kontakt os og lad os sammen tage din cateringvirksomhed til næste niveau!

Garnering af måltider

Brugervenligt bestillingsflow

Med vores bestillingsflow, er det muligt at sætte avancerede menuer og valgmuligheder op, som reflekterer din nuværende forretningsgang. Samtidig sørger vi for, at kunden bliver præsenteret for sine valgmuligheder på en nem og overskuelig måde, og det bliver nemt at gå til kassen og lægge sin bestilling.

DK's nok bedste support

Hos os får du support fra folk, der arbejder med at forfine systemet hver dag. Det betyder, at du altid er sikret hurtig hjælp fra et dygtigt team, der forstår dig og din forretning.

Brug tiden rigtigt

Spar tid og undgå besværet med at tage telefonopkald og holde styr på fysiske bestillingssedler og kalendere. Vores intuitive platform giver dig et komplet overblik over dine ordrer og planlægning, så du aldrig mere behøver bekymre dig om manuelle fejl.

0% i kommission

Med 0% i kommission menes, at du kan vide dig sikker på, at uanset hvor stor en omsætning du har, betaler du et fast beløb for din platform fra os. På den måde kan du vækste din virksomhed og øge din omsætning, uden du behøver at tænke på at skulle betale mere, når du sælger mere.

Kalender sider

TRE GODE GRUNDE

1. Opnå fuldt kontrol over hvor mange ordrer du modtager og til hvornår.

2. Gør det nemt for dine kunder at bestille, når det passer dem.

3. Få en bestillingsplatform, hvor du selv er i kontrol over din online platform.

Hvis du ønsker at høre nærmere, kan du kontakte os her

Funktionsoversigt

Ønsker du at dykke et stykke dybere ned i materien og danne dig et komplet overblik alle de funktioner, der tilgængelige med vores online bestillingssystem, kan du klikke herunder og læse nærmere.

01

Vælg selv buffet

02

Kampagnestyring

03

Nem angivelse af allergener

04

bottom of page